Vægttab

Vægttabsforløb

Vægttabsforløb

Jeg er uddannet som både Kost- og Livstilscoach og som Personlig Træner. Foruden dette har jeg også opnået et personligt vægttab på mere end 50 kg. Jeg er derfor klædt mere end almindeligt godt på til at hjælpe dig med at opnå dine mål gennem et skræddersyet vægttabsforløb.

Jeg har som nævnt selv har været gennem hele processen og på egen krop mærket hvad det kræver at gennemføre et stort vægttab og holde det. Jeg ved derfor også, hvor utroligt mange positive ting der følger med en sundere, slankere og stærkere krop. Derfor er netop dette også en af mine store passioner. Jeg ønsker at hjælpe andre til at opnå et varigt vægttab og finde glæden ved en sund og aktiv livsstil.

En sundere, slankere og stærkere krop ændrer ikke bare det ydre. Det ændrer i stor grad også det indre. Ens selvtillid og tro på egne evner får et boost, man nærmest ikke kan forestille sig. Dertil kommer, at du slipper for utallige fysiske og psykiske gener, der er relateret til overvægt. Og til sidst, men bestemt ikke mindst, får du en langt sundere og mere velfungerende krop, der formegentlig vil kunne holde dig sund, rask og i live i flere år end foruden vægttabet.

Læs mere om vægttab generelt

Hvordan fungerer et online forløb?

Ønsker du et vægttabsforløb med varige resultater og støtte hele vejen igennem, så er du landet det rette sted. Med InShape tilbyder jeg online vægttabs- og træningsforløb, hvor dine mål og behov er i fokus fra start til slut.

Ud fra en personlig samtale og detaljerede informationer om dig, udarbejdes en skræddersyet kostplan og et personligt træningsprogram til dig. Begge med formål om, at imødekomme dine vaner, behov og præferencer.

Det er også muligt at vælge kost- og livsstilsvejledning i stedet for en kostplan. Med kost- og livsstilsvejledning tager vi specifikt udgangspunkt i dine nuværende madvaner og livsstil og finder frem til, hvordan vi gennem forskellige faktorer som bl.a. kost, søvn og stress bedst muligt kan ændre dine vaner til det bedre. Hvad end du er interesseret i en kostplan eller kost- og livsstilsvejledning har du gennem hele forløbet (en periode vi sammen opsætter afhængigt af dit mål) mulighed for at række ud til mig og søge råd og vejledning.

Desuden vil du løbende få opdateret din kostplan og træningsprogram, så det følger din udvikling og så du ikke kører død i forløbet. Derimod lærer du mere om sunde kost- og træningsvaner. Det skal nemlig ikke være hverken kedeligt eller ensformigt at gennemføre et vægttab.
Alt er samlet i en smart app. Både din kostplan, dit træningsprogram, dine resultater og dialogen mellem os.

Opnå dit mål med et online forløb

En livsstilsændring 

For mig er det uhyre vigtigt, at dit forløb ikke bliver en slankekur. Disse er meget sjældent holdbare på den lange bane, og der er jo ingen, der gider bruge en masse tid og kræfter på at tabe sig, bare for at tage det hele på igen. Ydermere kan din krop under de fleste slankekure mangle essentielle makro- og mikronæringsstoffer. Eksempelvis anbefaler visse slankekure at fjerne kulhydrat, men dette er langt fra en nødvendighed for at opnå et vægttab. Og kulhydrat har ligesom fedt og protein en masse positive effekter for kroppen – de er ikke fjenden.

Jeg arbejder derfor i mine online forløb specifikt efter at hjælpe dig med at foretage en livsstilsændring, ved at klæde dig på til en sund og aktiv livsstil som du vil lære at elske og holde ved. 
Ydermere står jeg til rådighed med vejledning gennem hele dit forløb og svarer på alle de spørgsmål du måtte have, hvorfor alle myterne, misforståelserne og frustrationerne kan blive pillet af vejen, og du kan komme frem til dit mål, og efterfølgende også holde det.

Følg med på de sociale medier

Facebook

Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *