Vægttab

Piller til vægttab

Vægttab piller

Vægttab piller. Slankepiller. Fat burners. Søgefrekvensen for slankepiller og fat burners, er stigende og ligeledes er udbuddet af dette ’mirakelmiddel’. Men de er bestemt ikke dine penge værd. Du får absurd lidt ud af dem rent forbrændingsmæssigt, da de fleste bare indeholder koffein. Dertil kommer, at du intet lærer om at leve en sund og aktiv livsstil. Dette betyder ofte, at rigtig mange tager det hele på igen senere. Derfor vil jeg bestemt ikke anbefale brugen af disse til at opnå et vægttab. I hvert fald ikke, hvis du ønsker det holder på den lange bane.

Og hvorfor så ikke det? 

Fordi du ved brug af disse formegentligt ikke opnår et vægttab overhovedet. Selv hvis du gør, så har du formegentligt kke lært noget. Du har måske slet ikke ændret på dine mad- og/eller træningsvaner, hvilket i langt de fleste tilfælde betyder, at du tager det hele på igen. Det kan også være, at du efterfølgende forsøger at være sund, men helt uden måske at vide, hvordan en sund og aktiv livsstil ser ud. Og dermed også hvad det kræver af dig, at opretholde en sådan livsstil. Derfor er disse piller i mine øjne en helt forkert tilgang til et vægttab.

Læs mere om vægttab generelt

Det giver ingen mening

Du er nødt til at overveje og ændre måden du er blevet overvægtig på. Hvis man ikke gør dette, så ender man ved samme udgangspunkt som man startede. Ligemeget, hvor succesfuldt vægttabet så end har været.
For at foretage et succesfuldt og vedvarende vægttab, er du nødt til at omlægge dine madvaner, og ofte også dit aktivitetsniveau. Dette kan i hvert fald være meget gavnligt for mange ting associeret med et vægttab og en sund og aktiv livsstil. Du er nødt til at indse og acceptere, at du må ændre måden du lever på, hvis du ønsker en at leve et sundere liv. En ’mirakkelkur’ på slankepiller er IKKE løsningen.

Hvad skal jeg så gøre?

Tag hånd om dig selv og erkend og accepter, at du har en udfordring du måske ikke selv er i stand til at klare. Her kan det være gavnligt at få hjælp fra en fagperson, der ved hvordan du kommer i mål og som forstår processen. Det kan være væsenligt sværere at skulle foretage denne ændring i ens liv alene. Og det kan for rigtig mange virke uoverskueligt, hvilket jeg har fuld forståelse for, da jeg selv har prøvet det.

Måske er dette også en af grundene til, at rigtig mange søger den lette løsninger. Men overgangen behøver ikke nødvendigvis være så svær. Hvis du tager kampen op mod de overflødige kilo sammen med en fagperson, der rådgiver og guider dig hele vejen fra ende til anden, og som klæder dig på til at kunne tage hånd om din nye livsstil efter endt samarbejde. På denne måde har du uden tvivl en langt større chance for at være succesfuld, både på den korte, men så sandeligt også på den lange bane. Og det er jo det der virkeligt tæller.


Med et personligt vægttab på mere end 50 kg og uddannelse som både Kost- og Livsstilscoach og Personlig Træner har jeg rigtig meget erfaring med denne overgangsfase. Jeg kan derfor også hjælpe dig med, at komme helt i mål. Og lære dig, hvordan du holder din nye livsstil på den lange bane.

Opnå et varigt vægttab med et online forløb

Følg med på de sociale medier

Facebook

Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *