Træningsprogram

Træningsprogram hjemme

Træningsprogram hjemme

Et træningsprogram skal være tilrettelagt efter dine behov og ønsker. Hvis du ikke har tid til at komme ned i træningscenteret flere gange om ugen, eller du simpelthen ikke har lyst til det, så kan er sagtens skræddersyes et træningsprogram hjemme.
Det er klart, at et sådant program har sine begrænsninger, men det betyder ikke, at du ikke kan få rigtig gode resultater ud af en effektiv hjemmetræning.

Effektivt udstyr

En effektiv hjemmetræning kan laves med meget få remedier, men jo mere udstyr jo flere muligheder. Følgende redskaber kan hjælpe dig til en mere effektiv hjemmetræning:

 • Elastikker
  • Elastikker kommer i et utal af afskygninger og kan bruges til at træne hele kroppen. Det er således nok det mest effektive værktøj til en effektiv hjemmetræning. Elastikker kan både bruges til at træne ryggen, brystet, skuldrene, lår, baglår og baller.
 • Mavehjul
  • Et mavehjul kan bruges til at styrke din ”core”. En stærk core er fundamentet for hele dit bevægeapparat, og det forebygger skader, når du løfter og bevæger dig, og så giver den dig samtidig en bedre balance. Din ”core” kan dog også trænes med andre øvelser i hjemmet end et mavehjul.
 • Håndvægte og vægtskiver
  • Håndvægte og vægtskiver er fundamentale dele af styrketræning. Derfor giver det sig selv, at disse selvfølgelig kan komplimentere en god hjemmetræning, og at endnu flere øvelser kan blive udført, men det er ikke en nødvendighed.
 • Balancebold
  • En balancebold kan lige ledes inddrages og bruges til rigtig mange øvelser af så godt som hele din krop.

Du kan sagtens træne hjemmefra

Et hjemmetræningsprogram kan således sagtens være rigtig effektivt og du kan godt opbygge muskelmasse, forbrænde fedt og generelt set få en god træning, selvom du ikke er i et fitnesscenter. Det kræver dog, at du ved, hvordan du skal bruge diverse udstyr korrekt og hvilke øvelser man kan lave med dem. Til dette kan et nøje tilrettelagt træningsprogram være nødvendigt for at få det optimale ud af din hjemmetræning.

Læs mere om træningsprogrammer generelt

Nedenfor har jeg lavet en inspirations video, med en masse øvelser, der kan udføres med ovenstående remedier.

Følg med på de sociale medier

Facebook

Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *